Nu har de varit här i en vecka, mormor och morfar. De var väldigt efterlängtade och vi njuter av att ha dom här. Så värdefullt att få dela vardagen några veckor när man bor så långt ifrån varandra, både för oss vuxna och inte minst för barnen. Wilma talar om för alla hon möter att granny är här, och imorgon ska hon få slippa gå till skolan och vara hemma och baka och mysa med mormor, det gäller att ta tillvara på tiden.

Det blir många fikastunder tillsammans på vår balkong, med gevaliakaffe och nybakta bullar eller kakor som mormor har bakat.

Och även många pysselstunder, jag tror både Wilma och mormor njuter av detta!

En kväll förra veckan följde de med vår kollega Fabio till en engelska kurs som EFK har varit med och startat för en grupp med människor som är särskilt utsatta och ännu inte kan engelska. De tyckte det var så kul att träffa mina föräldrar, och mamma och pappa var glada och tacksamma att få dela kvällen med dom.

Efter några riktigt varma dagar, har regnet och lite svalare väder dragit in några dagar. Idag tog vi med oss eftermiddagsfikat upp på ett berg med fantastisk utsikt över Nelspruit, och då var det skönt att ha en tröja på sig.

/Anneli