Idag är det midsommarafton. Den mörkaste dagen i Sydafrika har precis passerats, likaså har midsommarsolståndet varit i Norden. Gissar att det är samma tidpunkt, fast på två olika delar av jordklotet….

Som familj befinner vi oss på olika delar av jordklotet denna midsommar. Anneli och Wilma är i Sverige och Anneli är på Torpkonferensen och jobbar för fullt. Wilma är hemma hos mormor och morfar.

Jag och våra två äldsta tjejer är kvar i Sydafrika. Fortfarande pågår skolterminen, det är examinationer varje dag. Så denna midsommarafton skjutsade jag Cornelia och Esther som vanligt till skolan kl 07:00. Dock är det korta skoldagar när provskrivningen pågår, så eftermiddagarna är fria (och tanken är att de ska plugga till nästa dags examination).

Men sommarlovet hägrar vid horisonten! Nästa vecka flyger också vi till Sverige, för några veckors semester och ledighet! Glad midsommar!!!