Det är augusti och vi kan summera ännu en sommar i Sverige. Veckorna har gått fort. Vi känner oss nöjda och tacksamma efter många goda upplevelser tillsammans med släkt och vänner. Vi har haft tid av vila där Cornelia, Esther och Wilma har spenderat tid med sina kusiner och vänner här i Sverige. Mycket tid av lek för Wilma och många sena nätter och övernattningar för Cornelia och Esther tillsammans med deras kompisar. Själv har jag njutit av åtskilliga mil på landsvägscykel denna sommar…
Jag har även ägnat ett par veckor åt att jobba på vårt hus i Timmersdala som vi hyr ut. Ny träpanel på gavlarna är nu monterad och färdigmålad.

Vi har även varit på missionärskonferens på Götabro. En viktig vecka där vi alla kollegor av utlandsarbetare i EFK får stråla samman, samtala, be och söka inriktning för framtiden. Några möten i församlingar har vi även hunnit med. Tack till er alla vänner som vi mött på Torp och de församlingsbesök vi gjort. Det är så uppmuntrande att få dela med sig av vårt liv i Sydafrika!

Nu packar vi det sista i resväskorna. Imorgon flyger vi tillbaka hem till Sydafrika. Känslan är verkligen att vi åker hem igen. Det ska faktiskt bli ganska skönt med vardag och dess rutiner igen. Upplevelsen är att vi lämnar ett hem (Sverige) och åker tillbaka till ett annat (vårt hem i Nelspruit). Så är det att leva med hjärtat och själen på två kontinenter.

Tack för i sommar!