Tänkte dela lite smått och gott med er från vår vardag, denna gång blir det mest om Cornelia.

Cornelia spelar fiol och förra veckan spelade hon i en kvartett för hela high school när det var en prisutdelnings ceremoni för alla som gjort bra ifrån sig i olika sportgrenar och sportteam på skolan. Att dela ut diplom och pokaler är något man gillar i detta land. Cornelia fick inga pokaler just denna kväll, men hon och hennes kompisar spelade väldigt fint, även om det var lite nervöst att spela för alla skolkompisar.

Idag var det sista riktiga dagen på årkurs nio för Cornelia, från nästa vecka och tre veckor framåt är det bara exams som ska skrivas och sen är det jullov!

Så här glada är man när sista dagen är gjord! Cornelia och några klasskompisar.

Men nu är det dags att fokusera på alla exams, och det blir en hel del plugg framöver.

Förra veckan hade Cornelia och Esther två kompisar här på övernattning, Anna och Emanuelle från Brasilien.

Kvällsmat på baksidan av huset.

Vi har spelat en del spel och pusslat hemma på senaste tiden. Och barnen har vänner som också gillar spel, så det blir en hel del.

Här testar vi vårt nya Bingo-spel, bra när alla åldrar i familjen kan vara med.

Vårt hem är på övervåningen av Missionscentret så en trappa ner är kontoret där vi jobbar en del. På senaste tiden har det knastrat mer och mer från innertaket i kontoret och vi ringde Pest Control som konstaterade att det är termiter, men inga vanliga utan mikro-termiter, de käkar på takplankorna tills de är uppätna! Ikväll gjorde Andreas en insats tillsammans med kollegan Mattias, och sprutade in ett starkt medel som förhoppningsvis ska ta kål på dom.

Ja detta var lite smått och gott från vår vardag, med fokus på Cornelia denna gång.

/Anneli